Twist

Bij Twist breng jij je kleding in en krijgt het een tweede leven. Het past niet meer, je bent er op uitgekeken of het was eigenlijk toch een miskoop. Geen probleem, ik verkoop deze kleding namens jou en jij krijgt 40% van de opbrengst. Zo ruimt je kast lekker, heb je geen werk van de verkoop, hou je wat over aan kleding die je niet meer draag én je helpt de wereld ook nog eens een handje. Oja en niet te vergeten, je maakt iemand anders er super blij mee. Dat is 5 keer win!

Heb jij kleding die je niet meer draagt die klaar is om iemand anders blij te maken? Vul je gegevens hier in en ik neem contact met je op!

Openingstijden

Momenteel geopend op afspraak. 

Maak je afspraak via: https://www.supersaas.nl/schedule/Twist/Shoppen

Lennastraat 14, Lemmer 

Inbrengen

Hoe werkt het inbrengen van kleding?

Om te zorgen dat Twist kwalitatieve kleding aan kan bieden (waarbij je niet eens doorhebt dat het tweedehands is) moet deze aan een aantal voorwaarden en regels voldoen: 

 • Controleer je kleding op vlekken, gaatjes of slijtage. Als je iets(ver)koopt wil je dat de kleding in perfecte staat is.
 • Lever de kleding fris gewassen en zo nodig gestreken in.
 • Ondergoed, rompers, pyjama’s en sokken worden niet aangenomen.
 • Kleding van de Primark, Wibra, Zeeman, Wibra, Scapino of de markt is niet geschikt.
 • Je mag maximaal 15 kledingstukken per keer inbrengen + 5 paar schoenen en/of accessoires.
 • Doe je kleding in een shopper, met daarin een briefje met: je naam, adres, telefoonnummer, email en bankrekeningnummer.
 • Twist bepaalt de verkoopprijs. Wanneer de kleding wordt verkocht, ontvang je 40 % van de opbrengst. 
 • Het kan zijn dat kleding die niet aan deze voorwaarden voldoet of niet past in de stijl van Twist, niet wordt aangenomen. 
 • Niet verkochte kleding wordt weggegeven aan zorgvuldig gekozen goede doelen. 
 • De kleding wordt gedurende 12 weken aangeboden. Inbrengen is op eigen risico.
 • Twist is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadigde of zoekgeraakte artikelen.

 

Wanneer kun je wat inbrengen:

Van september tot januari: herfst-en winterkleding

Van februari tot augustus: voorjaar- en zomerkleding

Wil je graag inbrengen? Vul het formulier in en maken we een afspraak! 

Wanneer je niet akkoord gaat, is het niet mogelijk jouw kleding in te brengen.

Waarom Twist?

Het begon allemaal toen ik zwanger raakte. Misschien cliché, maar waar. Babyspullen zijn namelijk duur, en niet gewoon duur, maar abnormaal duur. En je gebruikt de meeste dingen maar zo kort! Dus al snel kwam ik uit op tweedehands spulletjes. Van de babykamer tot de kleertjes, heel veel kocht ik tweedehands en eigenlijk gaf me dat zo veel meer voldoening. De babykamer die ik helemaal opknapte, de shirtjes die ik als nieuw scoorde voor 50 cent (!!!) voor onze kleine hummel.

Ik begon hier mee vanwege het financiële stukje, ik wilde gewoon de hoofdprijs niet betalen. Maar al snel kwam het stukje duurzaamheid er ook bij, omdat ik me realiseerde dat als iedereen deze spulletjes nieuw koopt, waarvan je sommige dingen amper gebruikt, dat een behoorlijke belasting is. Het werd een sport zoveel mogelijk dingen tweedehands te kopen of zelfs te krijgen. En zo begon ik dat ook voor mezelf te doen. Want als ik voor de kleine hummel zo veel moois tweedehands kan vinden, dan moet dat voor mezelf toch ook kunnen?

Precies dit is de reden dat Twist kinder- en dameskleding verkoopt. Omdat op deze manier voor mij het balletje ook is gaan rollen. In eerste instantie begon ik met tweedehands kleding voor de kleine en zag ik toch ook wel een heel gaaf jasje voor mezelf hangen. En dat smaakte naar meer... 

Toch kan de zoektocht via internet naar echt mooie tweedehands kleding een drempel zijn. Het is tijdrovend en via internet is de kwaliteit van de kleding lastig in te schatten. Het fijnst is dat je de kleding met eigen ogen ziet, voelt en zelfs kunt passen! Met Twist wil ik deze drempel wegnemen en laten zien en ontdekken hoe leuk en makkelijk tweedehands shoppen is! En dan is het ook nog eens goed voor het milieu én je portemonnee ;)

Volg mij op Instagram