persoonlijk make-up advies

Tijdens een make-up advies leer je hoe je de make-up aanbrengt die past bij jouw gezicht. Welke make-up past het best bij jou en wat kun je beter niet doen? 

Een make-up advies begint met het ontdekken bij welke make-up jij je prettig voelt. Is dat een hele subtiele make-up of mag het wat meer opvallen? Vervolgens gaan we aan de slag. Tijdens een persoonlijk advies leg ik je stap voor stap uit hoe jij er de hele dag stralend uit ziet. Ik laat je kennis maken met de verschillende huidverzorgingsproducten en make-up van Blèzi. Ik let daarbij goed op wat past bij jou en wat jouw wensen zijn. Afhankelijk van jouw wensen breng ik stap voor stap de make-up aan of ga je zelf aan de slag. Alles is mogelijk, als jij maar met een tevreden gevoel naar huis gaat! Natuurlijk is het gezellig als je iemand mee neemt, maar het maximum voor een persoonlijk advies is drie dames, omdat ik persoonlijke aandacht erg belangrijk vind. Wil je zo’n advies met meerdere dames? Dan is een make-up workshop de uitgelezen kans voor jullie!

Een persoonlijk kleuradvies kost € 18,50 per persoon. 

Ben je enthousiast geworden? Boek dan meteen jouw persoonlijke make-up advies of vraag vrijblijvend meer informatie aan!