Ken jij de fantastische producten van Blèzi al? Make-up en skincare van hoogwaardige kwaliteit, makkelijk in gebruik is én make-up die echt de hele dag blijft zitten. Geen stress tijdens deze warme dagen dat je make-up van je gezicht smelt of uitveegt. Je begrijpt wel dat ik fan ben van het eerste uur :) Dat wil ik jou ook graag laten ervaren! Kom daarom kennis maken met Blèzi tijdens deze workshop.

Of je nu handig bent met make-up of juist helemaal niet, de workshop is beide keren geschikt. Eerst laat ik jou stap voor stap zien hoe je er de hele dag op je best uitziet in de zomer! Daarna ga je zelf aan de slag en ondertussen krijg je persoonlijke tips en tricks. Ik help je om bij het begin te beginnen of juist een extra twist toe te voegen aan de look die je al gewend bent. Uiteraard kun je de producten aanschaffen, zodat jij meteen thuis aan de slag kunt met jouw summerlook!

Get ready for summer en geef je op! Neem gerust iemand mee. Er is plek voor 6 dames en VOL = VOL. Opgeven kan t/m 9 juli door hieronder je gegevens in te vullen. Geef bij opmerkingen aan of je iemand mee neemt.