Innerlijk vuur

Een tijdje geleden mocht ik een personal shopping doen met een geweldige dame. Een ondernemende dame en dit jaar wordt haar jaar, waarin ze aan zichzelf wil werken, zowel van binnen als van buiten.

Dus besloot ze niet alleen een coach te bezoeken, maar ook op zoek te gaan naar iemand die de binnenkant met de buitenkant zou kunnen laten matchen. Want dat vuurtje dat van binnen begon te branden, wilde ze maar wat graag delen met de buitenwereld. Daarom besloten we het 'grondig' aan te pakken en startte zij een traject bij mij. Dat houdt in, het hele totaalplaatje. Kleuranalyse, styling, garderobestyling en als finishing touch de personal shopping.

Ik heb echt genoten van de weg die we samen af hebben gelegd. Want het voelde echt als iets wat we samen hebben gedaan en dat maakt het zo bijzonder! Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk op haar, waardoor zij enthousiast werd en dat maakte mij weer enthousiast. En waar ik helemaal trots op ben, dat ik een voor en na foto mag delen! De linkerfoto is 'voor' en de rechteroutfit is haar poweroutfit 'na'. Wat ben je dan ont-zet-tend stoer!!!

Lieve lieve dame, ik ben ontzettend trots op wat jij bereikt heb en heel dankbaar dat ik een steentje bij heb mogen dragen aan het ontwaken van jouw innerlijke vlam. En ik weet zeker dat jouw vuur vanbinnen zal gaan branden en dat de hele wereld nu mee kan genieten, omdat jij alle tools hebt om jouw vuur te laten zien aan de buitenwereld! You go girl!