Hoe verhul je een buikje

Herken je dat gevoel? Je bent een paar maanden geleden bevallen en je lichaam is veranderd. Je bent trots op je lijf, maar je lichaam matcht nog niet met dat gevoel. Je hebt nog een kilootje extra hier en daar en vooral dat buikje blijf je zien. Lees verder...

22/07/2019

Iedereen kan een jurkje hebben

Voor ieder figuur is een geschikt jurkje, maar niet elk jurkje is geschikt voor ieder figuur! Welk jurkje hebt beste past bij jou, is afhankelijk van een heleboel dingen zoals figuurtype, bouw, lengte, verhoudingen, etc. Maar het begint bij het kiezen van het juiste model, passend bij jouw figuurtype.

15/07/2019

Zomerse stofjes

Wat een hitte hè! Waarschijnlijk loop je met deze temperaturen het liefst de hele dag in je blote niksie, maar dat is ook zo wat :P Gelukkig zijn er een aantal stoffen die je door deze zomerse hitte helpen.

26/06/2019

Zomerkleding op je werk; hoe heurt het eigenlijk?

Naarmate het kwik stijgt, kleden we ons liefst bloter en bloter. Leuk voor in de achtertuin of op het strand, maar niet alle zomerkleding is ook geschikt om naar je werk te dragen. Wat kun je wel dragen naar je werk en wat zijn absolute no go's? Lees hier hoe het eigenlijk 'heurt'.

25/06/2019

Feest make-up

Ben jij al klaar voor de feestdagen? Leer hoe je het stralende middelpunt van de kersttafel wordt. Je hoeft alleen nog maar te kiezen of je je lippen er uit laat springen of je ogen ;) Hoe? Bekijk mijn liveworkshop op facebook en kijk hoe je de ultieme feestlook creëert! (De link vind je in de blog)

11/12/2018

Lingerie

Lingerie vormt de basis van iedere outfit. Een goede pasvorm is cruciaal en zorgt dat de kleding mooi valt. Uiteraard is sexy lingerie mooi, maar wanneer dit niet voldoende ondersteuning biedt en de pasvorm niet optimaal is, zal dit afbreuk doen aan de totale uitstraling.

07/12/2018

Innerlijk vuur

Een tijdje geleden mocht ik een personal shopping doen met een geweldige dame. Een ondernemende dame en dit jaar wordt haar jaar, waarin ze aan zichzelf wil werken, zowel van binnen als van buiten.

05/11/2018